2022-06-02 77 瀏覽
走過十萬八千里找到你一直想去呢間 所以一放假就同朋友仔去啦 當時下午時分人唔算太多當然選擇精選午餐啦 午餐裡面包例湯和餐包真係好抵食應該係🍄菇湯好濃 點上餐包又幾好味 開始我以為會好難🤯點 點知個餐包剛剛fit到點入個杯度 真係好特別 🍚日式壽喜燒牛肉溫泉蛋茶漬意大利飯一定要熱食 淋d湯汁落去再拌好就可以食啦 感覺好juicy又唔會乾身 溫泉蛋加埋牛肉真係好夾 茶積味唔太濃 唔會蓋過d蛋味 真係好足料 滿意 🍝法式蟹肉蝦膏汁扁意粉意粉加埋d蟹肉真係好正 蝦膏汁用黎做湯汁又同呢道菜幾夾wor 🍵鮮奶抹茶(打卡拿鐵)抹茶拿鐵賣相又靚又正 不愧為打卡拿鐵 開始以為單純打卡姐 點知試真d又幾好味 我相信經過呢次呢杯拿鐵自此我會鍾意左飲抹茶拿鐵🍼自家製草莓醬(有汽梳打)見到一d餐廳🍴有自家制總忍唔住試新野 估唔到又幾特別 好似海底冰世界 真係好多草莓🍓肉係海底 貨真價實 酸酸甜甜
走過十萬八千里找到你
午餐裡面包例湯和餐包真係好抵食

🍚日式壽喜燒牛肉溫泉蛋茶漬意大利飯

🍝法式蟹肉蝦膏汁扁意粉

🍵鮮奶抹茶(打卡拿鐵)

🍼自家製草莓醬(有汽梳打)

法式蟹肉蝦膏汁扁意粉
自家製草莓醬