2024-05-10 37 瀏覽
係FB見到呢個$48 午市一人燒肉餐有齊牛五花、沙律、飯/烏冬同牛骨湯,認真窮人恩物*\(^o^)/* 雖然只係$48,但出品又唔hea喎,牛五花調味甜甜地,脂肪比例適中,唔會話好韌或者好肥膩,呢個價錢收貨喇,係無伏嘅✅仲可以揀3款醬汁或鹽,我幾鍾意蘋果燒汁同柚子燒汁,前者微甜後者開胃~𝗠𝟵和牛肉眼 西班牙黑毛豬頸肉套餐🥩🐷𝗠𝟵 𝗪𝗮𝗴𝘆𝘂 𝗥𝗶𝗯𝗲𝘆𝗲, 𝗜𝗯𝗲𝗿𝗶𝗰𝗼 𝗣𝗼𝗿𝗸 𝗡𝗲𝗰𝗸 𝗦𝗲𝘁𝟭𝟬𝟬𝗴/$𝟭𝟬𝟴跟住試咗個貴少少嘅,呢塊𝗠𝟵和牛就真係軟嫩過牛五花嘅,而且牛味都濃好多,豬頸肉幾入味,肉質有彈性,唔韌呢個餐個飯就勁啲,有得揀紫菜月見飯/蟹黃蟹膏蘭王蛋飯🦀 紫菜份量足,蛋黃濃郁撈飯正🧡另外叫多咗份西班牙黑毛豬五花 $𝟮𝟴/𝟭𝟬𝟬𝗴, 都係伊比利亞豬,肥瘦相間,唔錯🐷最估唔到呢到除咗普通汽水竟然有熱奶茶飲

𝗠𝟵和牛肉眼 西班牙黑毛豬頸肉套餐🥩🐷
𝟭𝟬𝟬𝗴/$𝟭𝟬𝟴