餐廳: SP_CE cafe & lounge
資訊:

見今日平日放假,就同男朋友過海食好西了!依間嘅黑松露炒蛋bagel bookmark左好耐,一直想試試佢!餐廳入邊只有四張枱,空間唔大,但係裝修都幾雅緻!出面都有張枱仔,可以望住條街飲咖啡,不過今日天氣實在有啲太熱了🥵Overall嗌咗兩樣嘢食加一杯嘢飲,人均$160左右啦!啱啱好夠飽嘅portion!感覺下次都會再來的!⬆️黑松露炒蛋bagel⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️聞名不如見面個滑蛋真係好香黑松露味,同埋好滑,而且唔會覺得好漏🤤!個bagel係屬於紮實紐約風格嘅口感,應該係everything bagel?同個蛋好夾呢!感覺下次可以自己嚟一次過食晒成碟💕🍳⬆️菠菜煙三文魚蛋意粉🍝⭐️⭐️⭐️⭐️我自己麻麻地鍾意蛋意粉個質地,比較林啲!但係煙三文魚就好厚!有三大塊!個菠菜汁亦都好惹味👍🏻🤰🏻如果唔想食啲好濃味嘅蕃茄肉醬千層麵嘅話,或者食來食去都係卡邦尼!呢個都係一個幾好嘅選擇⬆️伯爵茶latte ⭐️⭐️⭐️⭐️有個簡單嘅拉花,而且伯爵茶味都幾出!雖然天氣都真係有啲熱,不過感覺latte都係熱嘅比較開心🥳食完慢慢行樓梯返落去搭叮叮!quality time 💕👍🏻🥺 下次再訪會試下佢啲小食55555
見今日平日放假,就同男朋友過海食好西了!

⬆️黑松露炒蛋bagel⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⬆️菠菜煙三文魚蛋意粉🍝⭐️⭐️⭐️⭐️