2024-01-29 762 瀏覽
上次食韓國嘢冇食到炸雞硬係覺得爭咁少少,即刻搵時間要食翻😝呢間韓國餐廳設計到好似溫書枱咁好特別,而且每張枱都有唔同嘅飾品,我揀咗呢張就係以旅行為主✈️隔離個張仲要係有ʟɪsᴀ添😛 嘢食方面都好好食,我哋而家就嚟睇吓啦✨1️⃣ 忌廉芝士炒年糕🧀食韓國野點可以唔嗌ᴅᴅᴜᴋʙᴏᴋɢɪ😛 我仲加多咗一份芝士,嚟到個陣成個面都係芝士粉,勁香😌 年糕煮到煙煙韌韌,入面仲有雞肉同魚糕,所以唔會太單調✨2️⃣ 無骨炸雞🍗炸雞都係唔少得嫁😆 我就揀咗半份原味同半份蜂蜜牛油味,呢兩款口味嘅雞都好好食,兼且好大份😋另外仲有三粒芝士波波同埋都額外最多加多左一份嘅原隻炸魷魚🦑芝士波波唔會好膩,而炸魷魚真係香香酥酥,食到停唔到口🫣3️⃣ 柑橘sᴍᴏᴏᴛʜɪᴇ🍊完全就係睇ᴍᴇɴᴜ個時已經被深深吸引住咗😂 真係原隻大橙橙好sᴜʀᴘʀɪsᴇ,飲落成杯都好滑好好飲🥰4️⃣ 提子ᴀᴅᴇ🍇呢杯有氣飲品唔同出面嘅提子汽水,呢度係有埋原粒提子㗎,仲要係青提添😚 幾粒提子都大大粒又漲卜卜,真係有得飲之餘又有得食🥰
上次食韓國嘢冇食到炸雞硬係覺得爭咁少少,即刻搵時間要食翻😝

1️⃣ 忌廉芝士炒年糕🧀
忌廉芝士炒年糕

2️⃣ 無骨炸雞🍗
蜂蜜牛油炸雞配原隻炸魷魚

原味炸雞配芝士波

另外仲有三粒芝士波波同埋都額外最多加多左一份嘅原隻炸魷魚🦑

芝士波波唔會好膩,而炸魷魚真係香香酥酥,食到停唔到口🫣

3️⃣ 柑橘sᴍᴏᴏᴛʜɪᴇ🍊
柑橘奶昔