2023-11-21 1562 瀏覽
呢間美麗華入面嘅工業風漢堡店開咗咁多年 相信唔少人未食過都見過🤣呢到嘅嘢食全部都係即叫即製無論係漢堡定係小食都新鮮熱辣㗎😌.🍴Truffle Cheese Portobello Burger $130呢到好貼心 會將漢堡一分為二先上枱既方便入口 亦都方便同朋友share🙌🏻成個包份量十足 肉眼可見係超級厚身好彩我個口夠大 可以一啖咬落去🤭肉汁豐富嘅漢堡扒 配上鮮味水潤嘅大啡菇一咬落去唔會膩 兼且夠哂juicy💦各種配料連同肉汁醬汁 係口腔入面混和口感味道層次豐富 每食一啖都係一份滿足🍔.🍴Melted Cheese Twister Eries $65扭扭薯條個芝士醬好香濃記得叫另上 咁就唔怕整淋哂啲薯條啦🍟.🍴Chicken Strips with Honey $65雞條一啲都唔鞋口 食落啖啖肉又香口惹味感覺仲要冇咁肥仔添 個人幾推薦👍🏻.🍴Mozzarella Sticks $65芝士條新鮮熱辣拉到絲㗎 仲可以crossover點薯條個芝士醬 黎個double cheese stick🧀.🍴Iced Peach Fruit Tea $38食完咁多味道濃郁嘅邪惡美食配返杯水果冰茶 清爽
呢間美麗華入面嘅工業風漢堡店
開咗咁多年 相信唔少人未食過都見過🤣