和牛燒肉‧純

Japanese Wagyu Yakiniku Pure
🇭🇰和牛燒肉‧純·呢間係我同同事上次喺隔離嗰間居酒屋食嘢 見到佢好似環境幾好 而且有午市定食 好似幾抵食咁 所以就嚟咗😈·和牛牛排肉定食$130 l日本產豬五花肉定食$88 l 純牛排肉定食$88佢個和牛牛排真係超出色 佢肉質好好 而且油脂比例勁靚完全唔會因為係lunch time而遜色左 我哋食得超滿足🥰之後佢個豬五花肉又係超出色 佢係片到好薄 所以可以燒到好脆 而且唔會話太肥 我自己幾鍾意🤤🤤佢個純牛排肉其實質素都唔錯 都係好食既 不過油脂就真係無和牛個個咁出色 不過呢個就平啲😈😈之後佢個定食仲有跟前菜 沙律 味噌湯同埋飯嘅 所以都好夠 唯一係佢個飯我自己覺得黏少少🤭··📍尖沙咀東部加連威老道96號希爾頓大廈1樓3號舖📍銅鑼灣恩平道42號亨利中心15樓
🇭🇰和牛燒肉‧純
和牛牛排肉定食