2017-10-12 411 瀏覽
今日和相識左好多年既舊同事食生日飯遲左10分鐘到,佢地話要等位,我知係我地遲到唔啱在先,但明明入面有位!而且book檯和confirm時都無話只留檯5分鐘,但reception就話打電話confirm那位肯定有講,算啦,口同鼻拗!況且仲有2位未到,唯有坐低等下啦!不過,個人認為reception那同事態度可以好d會更好叫左:黑白芝麻吞拿魚塊:係幾好食既,但份量超少,4個人食每人只分到少少黑糖單骨雞翼:味道唔錯,配薯條至尊海鮮西班牙炒飯:材料豐富,有蝦、青口、帶子、扇貝、蜆等西班牙黑毛豬薄餅:唔錯唔錯,推介!彩虹麻糬窩夫配雪糕:完全俾個名和樣吸引,可惜甜到難以接受,是晚敗筆!另外,我地坐中間長檯,環境較嘈難以傾偈(食到後面d人走左d就好d),而我地個位較凍,每人都叫左熱水果茶驅寒
今日和相識左好多年既舊同事食生日飯
叫左:
黑糖單骨雞翼:味道唔錯,配薯條
至尊海鮮西班牙炒飯:材料豐富,有蝦、青口、帶子、扇貝、蜆等
西班牙黑毛豬薄餅:唔錯唔錯,推介!
黑白芝麻吞拿魚塊
黑糖單骨雞翼