Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐廳: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-08-28 6043 瀏覽
有了小朋友後,好難可以夫婦二人去食嘢,今日終於可以有個空檔出嚟,當然要食最好味炸雞,我哋必選這間韓國正宗好味炸雞。💋這間環境還是一樣舒服寬敞,好明亮好有自己的空間;服務員會帶客人入坐,之後就可以用QRcode點嘢食,好方便!這裡大部分客人都是青年人,我哋都變成年青了🤣🤣🤣今次食見到餐牌多了一些菜式,下午茶更有7折優惠,好抵食!我哋當然都想食多啲不同菜餚,不過選擇太多又太吸引,所以最後點了一些包含了不同食材的菜色🤩🤩🤩1. 夏威夷阿努哈個名好特別,是否像夏威夷一樣火辣辣?內容都好多款,好適合分享!包括了:必點炸雞(4件)、椰絲蝦、洋蔥圈、粟米炸雞好脆卜卜,雞的肉汁豐富又香滑,外皮有少少辣粉,好香口好滋味,有雞髀、雞全翼同雞胸,正!粟米燒得唔乾又甜又嫩;椰絲蝦外脆內蝦肉爽口,微微椰絲味拌著蝦;洋蔥圈外脆內面洋蔥多汁好食,是我哋食過的洋蔥圈中出色的一個!2. 紳士辣醬炒年糕有紳士及淑女的炒年糕,分別是用芝士還是香草,我哋今次選擇了香草,年糕彈牙煙韌入味,份量都好多,更有魚糕片3. 朱古力雪冰本身想食蜜瓜味道的,可惜已經售罄;我哋最後選了朱古力,雪冰好凍口感好好,上面有朱古力脆脆餅、朱古力條及

1. 夏威夷阿努哈

2. 紳士辣醬炒年糕

3. 朱古力雪冰
朱古力雪冰

本身想食蜜瓜味道的,可惜已經售罄;我哋最後選了朱古力,雪冰好凍口感好好,上面有朱古力脆脆餅、朱古力條及忌廉,唔會太甜,剛剛好!食完透心涼!

4. 飲品

我哋點了生薑茶及藍橙荔枝梳打
生薑茶(好溫暖又保身,好香薑味有薑絲,微甜好舒服)藍橙荔枝梳打(好靚,天藍色的好特別,藍色配橙色好柔和,唔會好甜,微微橙及荔枝味,好鍾意❤️)
2023-08-22
下午茶