2024-02-16 1025 瀏覽
呢間間中去荔枝角行市集都會去食,原因係愛上佢嘅冬陰功意粉🤣超級惹味,而且下午時間去只係$68,性價比十分之高🤣但今次去係情人節當日,甚少幫襯佢嘅晚餐嘅我即管試吓佢嘅晚市套餐,竟然冇加價,見到佢叫威靈頓牛都好多人讚, $218可以揀兩個main, 同埋包兩支嘢飲👍🏻🐻威靈頓牛🍯🍯🍯🍯的確幾唔錯🤩個皮都仲係好鬆脆,個牛又煮得好腍,印象中好似一條筋都冇😳一路食一路諗緊佢哋會唔會蝕本🤣不過旁邊嘅薯蓉沙律菜就比較普通🐻乳豬卡邦尼意粉🍯🍯🍯🍯點解得三舊乳豬😫好好食,層皮好脆,啲肉又好滑,完全唔夠喉,比多兩舊會比較好🤪下次去可以睇吓有冇得淨買乳豬返屋企加餸🤤最後兩支嘢飲分別嗌咗羅漢果茶同蘋果伯爵茶,2枝都唔錯,夠味👍🏻👍🏻總評分:🍯🍯🍯🍯(4/5)

🐻威靈頓牛🍯🍯🍯🍯

🐻乳豬卡邦尼意粉🍯🍯🍯🍯

總評分:🍯🍯🍯🍯(4/5)