2023-12-25 561 瀏覽
來到這家店,首先點了經典必試的「鮭魚蛋白治」,真的係一絕!軟綿綿的烤麵包上疊滿了煙三文魚同青翠欲滴嘅牛油果,每一口都好似在咀嚼中演奏咗一場美嘉嘉的交響樂🎶。啲水煮蛋流心到不得了,個Eggs Benedict做到滑溜溜,啱晒喜歡蛋汁rich滴滴的食客。再唔可以錯過係佢哋嘅「B.E.L.T三文治」。脆口bacon嘅香味夾雜著蕃茄嘅酸甜,真係過癮👍🏼,加上個煎蛋跳躍喺味蕾之間,可以話係一嘗難忘!喺甜品方面,我決定揀「雪糕三文治」。完美結合雪糕同曲奇嘅口感,啲雪糕嘅口味都好特別,齒頰留香😋。每一啖雪糕都順滑到不得了,食落去又唔會太膩,完美收尾!飲品方面,「焙茶拿鐵」真係夠哂kick,苦甜之間嘅平衡拿捏得宜,啱哂跟埋精緻嘅甜品飲。整體嚟講,呢次食旅真係五星級享受,幾時再黎?即刻都想啦!🍰🥪☕️