Sky726

2019-08-15 565 瀏覽
同朋友慶祝生日,其實平時上open rice搜尋食咩時都見過呢間餐廳,本來只是覺得,都係一間普通的西餐,但見間餐廳個景好似唔差,所以就book. Confirm booking時,因為我在忘所以miss左call,也有whatapp 我話好full4:30前唔回覆就當取消,當我6點幾發現,立即打反去,他們也好好回覆沒問題。(其實心想有冇咁旺🤣🤣) 當去到又真係好full🤣🤣,食物方便也有一點自己的特色,但我地都係點一些Basic的,點了凱撒沙律,雖然很多地方都有,但有自己的風格,因為平時生菜是切碎的,他是原片生菜,而且沙律醬也剛好不會太小,因而食到尾個塊沒有醬。 黑松露薯蓉,味道剛剛好,如果喜歡黑松露就一定要叫。炸蘑菇,不會炸到太乾身。墨汁蕃茄意粉海鮮及大蝦 好多墨汁,正☺️,但叫呢個首先要接受黑黝黝的意粉(因為有部分人唔接受)。 整體食物質素和服務質素好,因為朋友生日,自己帶蛋糕,服務員也會溫馨提示:會收切餅費,而且也可以在,放蛋糕的碟上,寫Happy birthday,而且在我們食完主菜之後,過了一陣服務員留
整體食物質素和服務質素好,
因為朋友生日,自己帶蛋糕,服務員也會溫馨提示:會收切餅費,而且也可以在,放蛋糕的碟上,寫Happy birthday,而且在我們食完主菜之後,過了一陣服務員留意到,也不用我提,已經幫我上蛋糕🤗都幾有責任心,會記住nice☺️

凱撒沙律
生日
凱撒沙律
黑松露薯蓉
墨汁蕃茄意粉配海鮮大蝦
  • 炸蘑菇,墨汁蕃茄意粉配海鮮大蝦