各位食友,今日我又嚟到銅鑼灣呢家人氣旺盛嘅Cafe!首先,嗰碟Hanger Steak真係攞碟!牛肉香嫩得滑,口感彈牙,煎得外香內嫩,啖啖肉香氣撲鼻,三款醬汁轉會,換嚟唔同滋味,好嗲!再嚟,我實試過雜菌黑松露意粉,夠晒Creamy,黑松露嘅香味混合曬入每條意粉,拉絲起上黎又滑又香,真係超正加三茶匙!講到我最愛嘅Cream Cheese Bagel,啖啖芝士同熱辣辣嘅Bagel,啱晒口味,外皮微酥,麵包本身軟綿綿,Cream Cheese醇厚,接地氣又有份量!同朋友嘆完一輪嘢食,仲有送酒杯嘅啤酒優惠,今次真係食得開心,食得爽!落日餘暉之中,一個個食物嘅色香味佔滿晒我心靈嘅每一個角落。下次再黎,一定要再嚟過!#美食大滿足 #銅鑼灣Cafe #肉控必吃

#美食大滿足 #銅鑼灣Cafe #肉控必吃