早於11月已見到有人介紹這間居酒屋並在openrice預訂了12月26日19:15的檯,滿心歡喜期待呢一餐飯,而且還是black sheep旗下的。當時在門口有位貌似南亞藉的男員工安排我們入座,場內有幾張吉檯,但偏偏呢位員工安排我地去坐一張好明顯係臨時搭嘅檯,仲要有一邊係木板凳,後面就係幾級樓梯通去好暗嘅後門,成個月前book,係咪咁對客人呀?坐低左唔到5分鐘,真心覺得呢個位置完全唔ok,坐係m記仲舒服,所以就同另一位女職員溝通,一開始佢都係拒絕幫我地調位,但當我再講我地其實係一個月前就訂左位但你比呢張檯我嘅時候佢先話see what she can do,最後都換左另一張booth比我地,呢樣野真係令人好失望,唔知係咪因為我同我女朋友比較年輕啦見在場嘅客人都比我地大一截,所以我地好恰d?塞呢d豬頭骨位比我地以為我地唔會出聲😅😅😅仲要明明好好多張檯,調左位之後都無覺得超級full,一直都係走一檯黎一檯咁。坐左一陣又唔會主動行過黎睇下可以order未,大佬你間野中間有條咁粗嘅主力柱仲要成班server成日匿係條柱個邊,叫人叫得好辛苦。食物方面可以話係平平無奇,無咩特別。分別叫左Grill

食物方面可以話係平平無奇,無咩特別。

分別叫左Grilled Scallop ,Wagyu Sando,Crispy Caramel Butter Corn,Kimchi Udon,同兩杯Cocktail,因為有友人提醒甜品非常一般可以不用試就無叫到。除左Butter Corn比較有印象外其他野都好普通。

最後醒起餐廳音樂好嘈,好難傾偈…
Wagyu  Sando
Crispy  caramel  butter  corn