2024-01-13 124 瀏覽
揭開味蕾樂園之旅,之不過就係來到這家人氣旺盛的餐廳啦!一入到去,環境舒適得黎有種家的感覺🏠,香噴噴的食物味道已經四溢。頭盤點咗個意大利麵包🍞,外皮焗到微脆,每一口都好似咬住朝早嘅清新空氣咁,內裡嘅麵包軟綿綿,滋味多汁。緊隨其後,主角all day breakfast登場嘞,蔬菜煎得又靚又香,蕃茄烤得正啱啱好,雞蛋煎到滑嘟嘟,培根係我心頭好,香脆得嚟唔油膩,真係食完仲想再食!豆豉撈埋飯入口即化,吸晒埋其他食物嘅精華。飲品方面,試咗杯招牌咖啡☕,味道真係得!苦中帶點甘香,微微嘅焦糖香氣撲鼻,飲一口溫暖晒心坎!店家嘅細心服務令人難忘,給我呢個食得津津有味嘅下午,一個滿分嘅記憶。下次再嚟,都仲想再食嚟既意大利麵包同all day breakfast,呢度嘅食物,真係好過鬼畫符!👍🍴