2017-11-13 706 瀏覽
今次同一大班朋友食飯,生日嘅主角提議到呢間餐廳食西班牙野,餓jj都係第一次試呢間!雞亦炸得香脆,不過唔覺有西班牙特色吧!薯波夠哂香口,入面仲有芝士,上面有一片Parma ham...其實都唔可以叫一片,因為細塊到小弟唔識形容小弟一向係薯條控,薯條新鮮炸起再灑上芝士,配上黑松露醬,好食,加佢幾分黎到呢度當然要食西班牙海鮮炒飯啦,佢有分2人份定4人份,唔知係咪我地太餓?一陣風就冇哂,不過味道係幾好,飯嘅texture剛剛好,海鮮都叫合格。唔夠飽嘅關係,就追加多一個pasta,忌廉汁香濃,食到尾有少少漏,令我地終於開始有飽嘅感覺。總結呢度環境幾好,不過份量偏細,唔建議一班朋友黎食,性價比亦比較低,菜式偏fusion路線,想食正宗西班牙菜就搵過第二間吧!

雞亦

雞亦炸得香脆,不過唔覺有西班牙特色吧!

Parma  ham薯波

黑松露薯條