📍尖沙咀 𝚃𝚜𝚒𝚖 𝚂𝚑𝚊 𝚃𝚜𝚞𝚒❝和風西日式 cafe☕️壽喜燒配Risotto擦出火花?!🐮🍝❞充滿空間感!! 和風設計🎑見到仲有榻榻米座位 今次無緣坐唔到🤣最好book定位呀都幾full💥食物質素唔錯又多選擇 甜品建議試下pancake🥞見到隔離叫左 個樣幾吸引!!(後悔冇揀佢揀左french toast🥲)🐮壽喜燒牛肉蛋汁意大利飯 $158 (4/5)一食落口就心心眼😍幾好食wor!! sukiyaki醬汁甜甜地 牛肉好嫩滑 煮到入晒味😚risotto粒粒分明又好煙韌有咬口👍🏻🥓奶油培根蛋黃貓耳朵 $128 (3.5/5)呢個偏淡味 carbonara醬唔夠creamy厚身 唔夠邪惡🤣(男朋友唔好cream sauce話幾中意呢款)反而我好中意佢既豬腩肉條! 好有豬味又爽口 肥瘦層分明😍🍞𝐅𝐫𝐞𝐧𝐜𝐡 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 $108 (3.5/5)第一次見用法包黎整french toast😳幾特別不過我覺得唔係好夾🙈邊位口感煙韌唔脆 索得唔夠多蛋奶醬 唔夠濕 不過牛油香好出😗中意點埋syrup同cream食味道更豐富🤪🥛𝐊𝐢𝐧𝐚𝐤𝐨 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 $52 (3.5/5)☕️𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 𝐌𝐨
📍尖沙咀 𝚃𝚜𝚒𝚖 𝚂𝚑𝚊 𝚃𝚜𝚞𝚒

壽喜燒牛肉蛋汁意大利飯

🐮壽喜燒牛肉蛋汁意大利飯 $158 (4/5)

奶油培根蛋黃貓耳朵

🥓奶油培根蛋黃貓耳朵 $128 (3.5/5)

Fench  Toast

🍞𝐅𝐫𝐞𝐧𝐜𝐡 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 $108 (3.5/5)

🥛𝐊𝐢𝐧𝐚𝐤𝐨 𝐋𝐚𝐭𝐭𝐞 $52 (3.5/5)
☕️𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 𝐌𝐨𝐜𝐡𝐚 $48 -
黃豆latte好香甜 好神奇佢成杯都係白色 就咁睇以為齋鮮奶🤣

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍 MUTA Restaurant
尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場1期地庫B131號舖

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_尖沙咀

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_西式
壽喜燒牛肉蛋汁意大利飯