2024-01-26 107 瀏覽
入到呢間Cafe,聞到一陣焗麵包嘅香味,心情一下子舒暢晒!🍞🥐 店內佈局簡潔舒服,環境悠閒,啱哂想放鬆吓嘅你。我點了個招牌芝心芝味薄餅 - 真係跟晒潮流!🍕芝士濃郁,質感彈牙得嚟唔會太膩口,蕃茄醬底嘅酸甜恰到好處,送上塊係烤得啱啱好,邊兒脆卜卜,中間又係軟綿綿,真係食落好滿足😌。之後試吓佢哋嘅經典炸雞排,炸到金黃香脆,外皮鬆脆得黎又唔油膩,啖啖雞肉多汁鮮嫩,仲點了嚟枝檸檬茶,酸酸地啱晒解膩,簡直係perfect match!點心我揀咗個牛油果雜果拼盤,睇落好靚仔🥑🍓,牛油果新鮮,水果都新鮮得嚟甜到心底,起到好好嘅提味作用。最後一試嘅係店家自製甜品,望落好普通,但食落竟然有咁濃嘅奶香,口感幼滑得黎唔會太甜,好正!整體嚟講,呢間Cafe嘅食物同服務都算係一流,特別係佢哋嘅手作麵包同甜品,真係值得讚一讚!推薦比大家黎味試下!👍🏼