餐廳: 盈館
資訊:

2024-04-02 265 瀏覽
💚金蒜陳醋拍青瓜💚呢個小食色香味俱佳,清脆既青瓜搭配經過特殊處理既金蒜同陳醋,爽口而不失鮮美,每一口都能感受到金蒜既濃郁香氣同陳醋既醇厚口感,令人回味無窮!💛香煎鮮肉韭菜餃💛新鮮薄薄既餃子皮包裹住豐富多汁既鮮肉餡料同韭菜,經過特製既煎炸工藝,令餃子外脆內軟,口感十分迷人,咬落去,被鮮肉同韭菜既香味充盈口中,加上爆汁既效果,令人感覺彷彿置身於美食既天堂!🧡北菇棉花雞🧡精選佐新鮮既雞肉同香菇,加入棉花,悉心燉煮而成,無添加過多味精,雞肉嫩滑多汁,香菇鮮香撲鼻,棉花爽嫩香甜,整體口感極為細膩,每一口都能感受到濃郁既香味!❤️紅米魚茸脆竹腸❤️腸粉既皮係用紅米製成,紅米皮煙煙韌韌,好有口感,餡料再配上不同蔬菜嘢魚茸,口感爽嫩爽脆,好有層次,唔駛點豉油都好香好好食!
💚金蒜陳醋拍青瓜💚
💛香煎鮮肉韭菜餃💛