朋友呀,今日我要同大家講講,原來食早餐又有新花樣!🥯🍳🥐 我踩線到一間唔只有甜品嘅地方,佢哋嘅早餐都幾有水準喎!話唔多啲,嚟到就試咗佢哋嘅特色早餐套餐。係嘞,你無睇錯,冬甩店出早餐!首先個Hazelnut Latte,香浓得嚟又唔會太甜膩,呷一口,真係暖笠笠,提起精神嚟!飲品一流咗,吾洗講咁多。個餐包嘅蛋滑得嚟厚身,夠哂口感;火腿又夠味,唔會好似啲橡皮咁嚟。佢哋個招牌原味冬甩啱晒想要輕盈一點但又想享受嘅人,甜美中帶點香脆。啱啱好既份量、賣相晒嘅美味,一早嚟到,真係為新一日注滿活力。個人覺得呢度嘅早餐,真係夠曬抵食,你都唔該錯過嘅啦。滿足之余,仲想再嚟幾轉!下次希望可以有多啲選擇,例如不同口味嘅冬甩或者其他嘅熱食選項。欲罷不能,真係正!👍🍴💯