🤍白色情人節既時間壽司郎都會推出好多好吸引既甜品!又要去壽司郎到食甜品放題( ˶'ᵕ'˶)⸝‪‪‎♡· - - · - - · - - · - - ·赤貝雙味 [大赤貝·裙邊]意式羅勒櫻鯛慢烤黑毛和牛配智利海膽黑鮪大吞拿魚腩配智利海膽炭烤寒鰆魚純白炸雞塊甜品篇💗心太軟(3月14號開售)焦糖果仁梅爾芭黃豆粉抹茶蕨餅炙燒焦糖半溶芝士蛋糕脆脆雷神朱古力蛋糕條· - - · - - · - - · - - ·🍣壽司都唔特別介紹,個純白炸雞還可以,但個醬有點怪怪的⋯🙈其實今次主要係嚟食甜品🍧🤎等心太軟3月14號開售先嚟一次過既➰壽司郎甜品放題叫左心太軟,但佢勁甜同埋唔流心,枉費左我既期待🥹焦糖果仁梅爾芭 - 個雪糕勁好食,原本唔知咩叫梅爾芭,覺得似係lady m 咁既千層蛋糕🍰🍽️脆脆雷神朱古力蛋糕條 - 可以揸住食既朱古力雪糕蛋糕咁,係脆脆既,日本都食過呢個,但略甜➰至於得獎甜品,要大讚🏆🏅黃豆粉抹茶蕨餅 - 好好食,口感好似日本個種,仲要唔甜,同埋係限定$10蚊炸! 又抵又好食👍🏻🏅炙燒焦糖半溶芝士蛋糕 - 想頒個獎比佢,係好好食既芝士蛋糕,完全唔膩~ 好快食曬,面個焦糖薄脆夠香,芝士蛋糕口感

· - - · - - · - - · - - ·
赤貝雙味 [大赤貝·裙邊]
意式羅勒櫻鯛
慢烤黑毛和牛配智利海膽
黑鮪大吞拿魚腩配智利海膽
炭烤寒鰆魚
純白炸雞
甜品篇💗
心太軟(3月14號開售)
焦糖果仁梅爾芭
黃豆粉抹茶蕨餅
炙燒焦糖半溶芝士蛋糕
脆脆雷神朱古力蛋糕條
· - - · - - · - - · - - ·

🍣壽司都唔特別介紹,個純白炸雞還可以,但個醬有點怪怪的⋯🙈
其實今次主要係嚟食甜品🍧
🤎等心太軟3月14號開售先嚟一次過既➰壽司甜品放題
叫左心太軟,但佢勁甜同埋唔流心,枉費左我既期待🥹

➰至於得獎甜品,要大讚🏆
🏅炙燒焦糖半溶芝士蛋糕 - 想頒個獎比佢,係好好食既芝士蛋糕,完全唔膩~ 好快食曬,面個焦糖薄脆夠香,芝士蛋糕口感夠軟ദ്ദി^._.^)

#foodiedesu壽司
#foodiedesu甜品