入到「鴻哥小廚」,氣氛輕鬆得好似入咗自己屋企飯堂。食咗幾款招牌,每一道都令我嗌好味👍!「頭抽豉油雞」簡直係雞中之極,皮薄肉嫩,啖啖肉感覺得到豉油滲透晒每個毛孔,仲要啖啖肉質彈牙得黎唔會渣。啱哂食得健康嘅你我佢🤤。啱哂愛唔愛口感豐富嘅你,「啫啫芥蘭煲」真係咁豐富,吔!芥蘭嘅甜味點綴埋海鮮嘅鮮味,啖啖惹味好入味。「香煎蓮藕餅」係真正嘅脆口美味,每一啖都有咸魚嘅香氣,仲有充滿豬嘟嘟嘅飽滿肉香,咬落去,聽到啲蓮藕啱啱好嘅脆聲,超級扎實!再嚟個「白飯魚煎蛋」,可謂蛋香四溢、滋味無窮。煎到金黃色,香脆嘅白飯魚配埋綿滑嘅蛋,係好多層次感!最後點撻「生菜包乳鴿鬆」,爽口生菜包著鬆軟嘅乳鴿,一啖一個完美比例,真係夠晒創意,有健康嘅同時又有滿滿嘅滿足感😋。總括來講,「鴻哥小廚」提供嘅唔單只係食物,仲有一種滿足感覺,帶你體驗老香港嘅地道風味,令人一試難忘!