西營盤好多好質素的Cafe,呢間之前來飲過咖啡,今日就試吓個lunch。餐廳地方唔大,廚房連鋪面有5個人,算多㗎喇,不過有兩個假人淨係企喺收銀機前,所以對上菜速度冇幫助😅All Day Breakfast: 薯餅真係好好食,香脆可口;煙肉唔係煎到燶那種,係係要有肉汁的,好食但我鍾意香口點的,係個人口味;脆皮腸可以喇;蛋夠滑的。基本上好夠飽。最後配杯Americano,咖啡夠香,如果可以大杯啲仲好Angus Beef Burger with chips:首先杯蘑菇餐湯好濃好飲。塊牛肉漢堡好多汁且軟淋;個包好黃,唔知係咪南瓜包呢,不過我食唔出南瓜味。以呢個價錢係抵食㗎老實講食物唔係好特別,不過價錢公道,食物應該是攞貨回來的,但用心烹煮就值得了,而且環境坐得舒服,會再回來的

All Day Breakfast:
All  Day  Breakfast

Angus Beef Burger with chips:
餐湯:蘑菇湯

Angus  Beef  Burger  with  chips

All  Day  Breakfast