餐廳: 意樂餐廳 (石籬商場二期)
資訊:

第一次黎呢邊食 入去嗰陣八點半左右 本身想等人引導入位 但係冇人理 我地就自己入去坐 然後d服務員先見到人 大嗌:冇晒粉面套餐 x n 呢間佢地九點半收工 睇完menu點餐 佢地d服務員趕住收工收尾 就話 你地快d喇 就黎收工 。點d炒噶就話等半個鐘 要等好耐 廚房好多餐未出 叫我地唔好嗌 。點嗰扒餐又催 點啊 要牛定雞,態度極差 反曬白眼👀唔知想點~想早收工都唔係咁囹樣🙄🙄🙄等緊餐噶時候 發現張單仲落錯,同一樣嘢可以落兩次。😇😇同埋有另外一檯客人等咗勁耐 我哋後邊先落單已經到咗一個Pizza但係佢哋都未到,個服務員仲要話:啲嘢到齊未 仲有冇人要加單 我坐得咁遠都聽到嗰客喺度講:黐線㗎仲話加單。然後佢哋就激到走人 唔食了。🫣🫣嗰服務員話半個鐘d嘢 15分鐘已經到齊曬,擺明想我哋唔食 佢地就做少d。🙄🙄總結食物還好服務態度極差ps 鰻魚飯份量:又少又鹹 (相較其他餐廳) 扒餐d薯條世界第一難食 意粉有芫荽又唔提醒 又唔係完整一條 整到咁碎 夾都夾唔到 難頂 Pizza味都ok噶 不過上面啲配料黐唔實 一拎就跌晒落嚟以後唔會再黎。💩💩💩

等緊餐噶時候 發現張單仲落錯,同一樣嘢可以落兩次。😇😇

總結
食物還好
服務態度極差

ps 鰻魚飯份量:又少又鹹 (相較其他餐廳)
扒餐d薯條世界第一難食
Pizza味都ok噶 不過上面啲配料黐唔實 一拎就跌晒落嚟

以後唔會再黎。💩💩💩
2023-04-14