2024-02-04 282 瀏覽
沒有心理準備下見到唔使排隊入嚟的舖頭,入到嚟係木調+工業水泥風?幾新潮,估唔到outlets都有依啲咁Chill嘅地方🤣算係開心大發現,上嚟推薦俾大家☺️我哋叫咗兩個意粉,一個係蜜汁蒜香大蝦意粉,一個係肉醬意粉。由於實在太肚餓,冇影相已經即刻食晒🤣比較推介大蝦意粉,有驚喜,蝦已經剝晒殼,去曬蝦線,啱晒我呢啲懶人!上邊有啲炸蒜,夠晒鑊氣同香口。🦐🦐🦐肉醬意粉就偏一般,可以試其他。嘢食方面嗌咗杯人氣之選,椰香抹茶鮮奶咖啡,底下係抹茶加椰漿,第二層係鮮奶,最頂係咖啡,充滿Layered,啱晒我依啲港女打卡!另外叫咗一杯Latte,味道偏酸甜,橙香莓果牛奶朱古力味,不錯。🍵🍵 工作人員態度也唔差,問問題都有耐心回答,上網睇不明點解咁多差評,可能有認真檢討,係東涌飲啡輕chill嘅不二之選🫶🏻❤️畢竟是outlet,已經相當不錯,有新年氣氛🧧🏮🏮

我哋叫咗兩個意粉,一個係蜜汁蒜香大蝦意粉,一個係肉醬意粉。
由於實在太肚餓,冇影相已經即刻食晒🤣
肉醬意粉就偏一般,可以試其他。

係東涌飲啡輕chill嘅不二之選🫶🏻❤️
畢竟是outlet,已經相當不錯,有新年氣氛🧧🏮🏮
  • 椰香抹茶鮮奶咖啡