2024-03-27 53 瀏覽
呢間餐廳提供西式菜式,菜單上有好多款精緻嘅菜式選擇,包括以下幾款:先試下「露筍伯爾馬火腿沙律」同「阿拉斯加蟹肉餅」,呢兩款係我哋嘅頭盤。「露筍伯爾馬火腿沙律」用上伯爾馬火腿,配上沙律醬,味道清新。而「阿拉斯加蟹肉餅」則以蟹肉炮製而成,外脆內嫩,味道稍淡。接下來係湯的部分,我哋有「是日西式餐湯-甘筍湯」同「法式龍蝦湯」。「是日西式餐湯-甘筍湯」以甘筍炮製而成,濃郁而滋味十足。而「法式龍蝦湯」則以龍蝦熬製,湯底超級濃郁。然後係主菜方面,我哋有「賓雲酥焗羊扒」同「比目鱼配紅椒汁」。「賓雲酥焗羊扒」以羊扒撒上香脆嘅賓雲酥,焗至金黃,羊幾掃,醬都幾酸。而「比目鱼配紅椒汁」則比目魚煎至酥脆,配上香辣嘅紅椒汁。最後,我哋有「西班牙條」作為甜品。飲品有檸水和水果茶,可以走甜走冰,讚。

最後,我哋有「西班牙條」作為甜品

飲品有檸水和水果茶,可以走甜走冰,讚。