2018-07-05 10839 瀏覽
上完堂十點幾又攰攰地個friend話想去食個好d既宵夜上openrice見到呢間burger開到凌晨 就一於嚟呢間食個豐富既宵夜啦Burger既種類超多 揀左好耐先決定到叫咩呢度係自己埋去counter落order之後放個牌喺檯面 一陣間就會有waiter攞你既野食過嚟俾你我地兩個人叫左兩個burger兩個小食嚟到之後就覺得好似叫多左少少 因為佢個burger係超大個啊🙈先嚟一個外面唔係成日見到既軟殼蟹漢堡一上檯見到咁既高度真係會嚇親 漢堡入面加左番茄 生菜 沙律醬軟殼蟹好大舊一d都唔孤寒 炸到外皮係脆脆地既 裡面都算多肉蟹既味道好出 而且唔會炸到好乾 配合埋沙律醬就啱啱好啦蔬菜可以為個包添上清新既味道 平時唔太食番茄既我都食曬因為我個friend好鍾意食bbq醬所以就叫左個菠蘿燒烤醬牛肉漢堡呢個上到檯更加誇張 到底有冇人係可以一啖就食得曬咁多層架呢😂牛肉夠曬厚 食落啖啖肉而且好重牛味 正啊牛既質感我自己都好鍾意 唔會太淋但唔會韌燒烤醬帶甜味 令到個漢堡更加開胃洋蔥脆得嚟唔會辣 其他配菜都配搭好合適食漢堡點可以唔配薯條架 我地就叫左個芝士旋風薯條呢個薯條真係芝士迷必叫 佢個芝士醬係超濃
上完堂十點幾又攰攰地個friend話想去食個好d既宵夜

鱈魚夠曬味 而且完全冇雪味
配埋個沙律醬就perfect啦
鱈魚手指配他他醬

夜晚食咁多嘢真係好devil 但間唔中都要放縱下既
下次再嚟會叫多幾個friend 可以試多幾款唔同既burger
$150 (宵夜)
  • 芝士旋風薯條
  • 軟殼蟹漢堡