2023-06-16 108 瀏覽
終於去左To eat list其中一間,一直都好想嚟飲佢嘅朱古力,的確幾有驚喜😎✨芥末洋蔥醬炸雞窩夫 - 造型好巨好吸睛,炸雞大大塊啖啖肉,淋埋蜜糖仲惹味🤤炸雞連窩夫一齊食個口感幾豐富😸✨菠菜忌廉芝士雲吞配露荀 - 意大利雲吞又係我最愛之一,個汁整得唔錯,芝士味幾濃郁,而且都多配菜,balance返幾解膩🥰✨秘製蜜糖雞翼 - 佢嘅蜜糖唔似係普通淋上面咁簡單,而係似融入左雞翼個味當中,而且做到外皮香脆入味,裡面熱辣辣,食完一隻會再想食!😋✨二世祖特濃朱古力 - 果然冇令我失望,口感順滑,朱古力味超香濃,當飲品/甜品都一流😚✨特濃宇治抹茶白朱古力奶 - 質地好濃稠,味道調得剛剛好,甜味mix左抹茶嘅甘香,易入口得嚟唔會太漏👍

秘製蜜糖雞翼

二世祖特濃朱古力