2023-01-31 119 瀏覽
Weekend同朋友去中環行街,當然唔少得搵bar happy hour下~可能因爲周圍都比較熱鬧,我地就響大館附近揾左間餐廳坐底。呢度設有室內和室外坐位,環境好有熱帶部落feel 。不過比我發現左原來戶外有個露台景觀開揚,可以望住大館打卡特別靚,吊掛裝飾燈都好浪漫幾舒服,可以望住靚景chill 下傾下計飲品種類好多選擇,由於仲係happy hour 時間,我同朋友分別點左Feels Good Man, Carbon Crew同prosecco辣肉腸芝士pizza ($158)兩個人食分量岩岩好,芝士有拉絲效果,餅底夠薄脆,整體嘅感覺剛剛好,唔會太Heavy炸雞塊($58) 共有8件雞塊,炸得外脆內軟😆,仲要熱辣辣🔥勁啱襯啤酒飲😳😳八點happy hour之前落單,就有呢個價,都唔錯🤤🤤

辣肉腸芝士pizza ($158)

炸雞塊($58)
2022-11-19