🐽松露油忌廉大啡菇貓耳朵 $95必叫之一🫣好少可會食到貓耳朵 果然冇失望🥹松露味勁香已經流曬口水🤤醬汁煮得啱啱好 松露味好濃郁 掛曬汁😋貓耳朵食落好煙韌好有咬口 切片既大啡菇都好唔錯🥰🐽手撕豬肉班尼迪蛋 $89好澎湃既一道菜😳成座山咁高 好誇張🤣滿滿既手撕豬肉放左上sourdough到🍞上面有海量既青蘋果絲同醬仲有班尼迪蛋 勁邪惡😈好好食 成件事唔會太heavy😋🐽香炸鹹蛋黃單骨雞翼 $68熱辣辣既鹹蛋黃單骨雞翼🤤即叫即炸絕不馬虎🫣炸到超金黃好吸引✨單骨所以食落好方便 入口勁香脆🥹同脆香雞翼有得fight🤣好香鹹蛋黃味 雞肉好嫩好juicy😋推薦‼️仲有少少沙律菜🥗比你解一解膩🙊🐽髒髒提拉米蘇 $78好鍾意食tiramisu既我🫣黎到緊係唔可以錯過佢地既dirty版tiramisu啦🤤同平時食既唔同 個底全部都係朱古力碎 好正😳成件事好有層次感 咖啡同酒balance得啱啱好 手指餅充滿住香濃既咖啡味同酒味 配埋個cream同朱古力碎一齊 好滿足🥹而家都幾大份下😍一定會再encore😋
🐽松露油忌廉大啡菇貓耳朵 $95
松露油忌廉大啡菇貓耳朵