每次行過都聞到好香湯底味,又見佢用機械人送餐好得意,今日終於可以試吓呢間日式打邊爐喇~ 湯底富士蘋果湯底:非常甜,仲能夠帶出牛肉、豚肉嘅甜味,感覺清新,絕對值得一試。強烈推薦!博多味增湯底:帶日式風味,鮮甜美味。肉類澳洲和牛:肥瘦適中,牛味濃,最適合打邊爐,唔會過肥。特選雞腿肉:雞肉非常滑五花豚肉:非常有驚喜,入口爽趣,唔會太肥膩,肉味濃自助區域蔬菜及丸子:款式都算多,牛丸、貢丸、魚蛋、龍蝦丸質素都唔錯。蔬菜方面生菜好爽脆新鮮,仲有金菇、雞髀菇、連罕見嘅蒿荀同翡翠苗都有。熟食:選擇就唔多,而且一出就俾人拎晒,今次都冇咩機會試到。飲品:有自助汽水機、自助咖啡奶茶機、以及樽裝飲料,總有一款啱心水。最特別係佢有自助窩夫機,有原味同綠茶味蛋漿可以選擇,仲有四部機,唔使擔心要等太耐。行過隔離仲可以加啲雪糕、朱古力或者士多啤梨醬、彩色朱古力碎,見好多小朋友都整得好開心~ 食粒唔差㗎,外脆內軟!

湯底
博多味增湯底:帶日式風味,鮮甜美味。

肉類
澳洲和牛:肥瘦適中,牛味濃,最適合打邊爐,唔會過肥。
特選雞腿肉:雞肉非常滑
五花豚肉:非常有驚喜,入口爽趣,唔會太肥膩,肉味濃

自助區域

熟食:選擇就唔多,而且一出就俾人拎晒,今次都冇咩機會試到。

富示蘋果湯底
富示蘋果湯底