滾得囍宮廷火鍋小炒

Big Boils Club
餐廳: 滾得囍宮廷火鍋小炒
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-05-05 9 瀏覽
裝修極具中國傳統宮廷古典風格嘅火鍋店每個座位都用木製屏風分隔 夠哂私隱提供唔同古代宮廷嘅衫 可以坐喺龍椅拎住聖旨影相👑 有多款特色火鍋 火鍋名用皇帝名命名 好特別我揀咗 👑康熙花膠雞湯鍋(半隻)🐔用上龍頭火鍋爐具好大片花膠 比我塊面更大 仲要有兩大塊可以先淥咗花膠 飲兩碗花膠湯養顏淨係食花膠已經飽飽地🐓之後淥埋半隻龍崗雞 雞肉肉質嫩滑 🥩本地牛頸脊騸牯牛肉賣相好有氣勢 仲御膳房牌仔 啱哂打卡牛肉肉質肥美嫩滑 牛味香濃 🥚 秘製鹹蛋黃醬黃金雙拼 非常邪惡嘅小食 份量好多 有兩種食法炸響鈴同炸魚皮 痴滿鹹蛋黃醬 好惹味口感香脆 可以點一點湯食 味道同樣香口🤍手打珍珠帶子墨魚丸 手打鮮墨魚丸非常彈牙 加埋珍珠帶子粒口感豐富 推薦😋🦀 滾得囍餃子拼盤 好有驚喜嘅餃子拼盤 每隻皮薄餡靚 ✨馬蹄冬菇豬肉餃 ~馬蹄爽口 加埋冬菇口感味道豐富✨韭菜豬肉餃~韭菜味道好香 ✨芋泥豬肉餃~配搭好特別 好飽肚✨新鮮菜苗帶子餃 ~菜苗新鮮鮮甜 爽口✨和牛芝士一口餃~和牛牛味好香濃🥗滾得囍五色拼盤有蕃茄、蓮藕、節瓜、紫淮山片、馬鈴薯🍹竹蔗茅根 食火鍋飲番杯竹蔗茅根 解熱解渴 好清甜

裝修極具中國傳統宮廷古典風格嘅火鍋

✨芋泥豬肉餃~配搭好特別 好飽肚
✨新鮮菜苗帶子餃 ~菜苗新鮮鮮甜 爽口
✨和牛芝士一口餃~和牛牛味好香濃

🥗滾得囍五色拼盤
有蕃茄、蓮藕、節瓜、紫淮山片、馬鈴薯

🍹竹蔗茅根
火鍋飲番杯竹蔗茅根 解熱解渴 好清甜