餐廳: 壹.01
資訊:

.觀塘唔只得塞車,仲有壹.01💁🏻‍♀️😙今日想介紹一間超抵食嘅台灣菜比大家💁🏻‍♀️壹.01以前附近經同事介紹有食過,都覺得幾唔錯!!原來最近做緊9折優惠😎本身餐廳已經無加一服務費,而家仲有多個9折優惠😙琴晚即刻約埋同事去食..熔岩蛋之戀(拉絲芝士火腿蛋餅) 38已經唔係第一次食,每次黎都一定同同事必叫嘅蛋餅🤩今次想食邪惡小小嘅拉絲芝士火腿蛋餅😎,熱溶芝士真係做到拉絲,蛋餅外皮超香脆,必食推介!!..脆炸鮮奶卷配古早芋泥二文治 43另一樣都一定必食嘅一定係脆炸鮮奶!! 咬落中間係超流心,今次叫左一份,下次一定要一人一份先得😎古早芋泥二文治都好特別,外層做到好似餅乾咁脆,入面滿滿嘅芋泥,好滿足呀😆..明明我不是章魚燒-6粒 41看似章魚🐙燒咁,其實係明太子醬嘅花枝丸,每一粒都有一至兩粒大大舊嘅花枝肉,好有咬口,旁邊介有香蔥可以配埋一齊食,呢一款小食幾得意🤩好食..辣椒大蔥排骨飯 53排骨無骨勁大塊,比我塊臉更大🤣我就好中意淋左小小蜜汁排骨有小小甜,外皮又炸得好香脆,飯量可以自己決定,同朋友一齊share我地叫左多飯,份量極多,排骨下面有d用辣椒🌶️調味嘅大蔥,撈飯幾唔錯!!..鹽酥雞球 16
觀塘唔只得塞車,仲有壹.01💁🏻‍♀️😙
今日想介紹一間超抵食嘅台灣菜比大家💁🏻‍♀️
壹.01以前附近經同事介紹有食過,都覺得幾唔錯!!
熔岩蛋之戀(拉絲芝士火腿蛋餅) 38
已經唔係第一次食,每次黎都一定同同事必叫嘅蛋餅🤩
脆炸鮮奶卷配古早芋泥二文治 43
明明我不是章魚燒-6粒 41
辣椒大蔥排骨飯 53
鹽酥雞球 16
朋友最中意食呢款小食,好似popcorn chicken咁,9折後只係16蚊一份,好大份😆,味道方面,可能我又中左covid味覺未係好靈敏,感覺可以再咸多小小,但朋友就覺得調味💁🏻‍♀️剛剛好
酥炸花枝丸 13
同樣都係好足料,花枝好爽口,平時唔中意食丸類嘅我都幾滿意呢隻花枝丸!!
我要趁仲有呢個優惠再黎食多幾次!! 想用到呢個優惠嘅朋友記得中午2點半後黎就有9折架喇~ 趁機會黎試下啦!!
地址:

壹.01 (觀塘)
觀塘駿業街56號中海日升中心2樓D號舖
2024-03-21