2022-10-16 2180 瀏覽
Lunch 去食🤜🏽🤛🏽第二次黎食,叫咗餐廳推介既芝士蕃茄焗豬扒飯好好味呀!雖然等既時間比較耐,不過好值得去等下(大約15-20分鐘)好野係需要等待既!蕃茄醬甜甜地,加埋芝士好惹味,豬扒咬落鬆軟,啲飯就好似炒飯甘,粒粒分明,有少少似泰國米嗰啲感覺。睇個人喜好,我自己麻麻哋呢隻米🫢 但整體尼個芝士蕃茄焗豬扒飯都好值得推介另外男朋友就叫咗碟卡邦尼意粉,意粉硬度適合我同男朋友既口感,硬少少食落有彈性,但卡邦尼醬就唔係好出,所以成碟野印象唔深刻,普普通通既卡邦尼意粉。我同男朋友個餐有跟飲品、都叫咗凍檸茶少冰少甜⋯um…飲咗一半都飲唔落啦,無味既😂成個lunch 到結尾個下最有驚喜就係!!!餐廳比咗兩張「機票」比我地我同男朋友見到第一下反應係好有心思!仲要依家周圍都開關多咗好多人去旅行,成個感覺就好似要去旅行甘,個人認為佢呢張優惠券做得十分成功,連貼紙都係飛機圖案,起碼吸引到我同男朋友,好想過嚟食多幾餐儲多啲貼紙。
Lunch 去食🤜🏽🤛🏽

第二次黎食,叫咗餐廳推介既芝士蕃茄焗豬扒飯

但整體尼個芝士蕃茄焗豬扒飯都好值得推介

成個lunch 到結尾個下最有驚喜