Weekend就最適合食返個悠閑lunch,住大圍嘅朋友向我推介風車呢間餐廳,話芝士Burger好好味。作爲芝士愛好者梗係要去試下啦!餐廳位置都既方便,大圍站出黎行幾分鐘就到。食lunch嘅人都唔少,餐廳差唔多坐滿曬,如果再遲少少到就要等位啦~Lunch set包埋沙律或湯同埋一杯野飲,價錢大約都係70-80蚊左右,仲唔洗收加一服務費,可以話係非常抵食。杯果茶有啲甜、南瓜湯太稀,比較一般。不過個沙律就好夠分量,沙律汁味道都唔錯。主菜我地揀咗流心藍芝士牛肉漢堡同埋BBQ芝士焗鷄扒,haha今日係cheese day~ Burger分量十足,仲配有薯條同少少沙律。麵包非常鬆軟,牛肉餅鮮嫩多汁,再加埋滿滿嘅芝士流心,一啖咬落去好正!芝士焗鷄扒味道都唔錯,鷄扒肉質好嫩,芝士好足料。伴碟仲配埋蘑菇同翠玉瓜,好豐富。下次會再黎試下其他菜式~
Weekend就最適合食返個悠閑lunch
下次會再黎試下其他菜式~
果茶
BBQ芝士焗鷄扒
流心藍芝士牛肉漢堡
2021-03-27
BBQ芝士焗鷄扒
流心藍芝士牛肉漢堡
  • 流心藍芝士牛肉漢堡,