2023-05-09 925 瀏覽
🌕Hello我係Moon🌕好耐都冇食燒烤嘅嘢啦!係☺️時候為自己安排一餐放縱餐!😆每次想食室內燒烤嘅時候,都會諗起佐敦依一間!😍雖然佢哋嘅餐廳名叫蝦蝦燒,🤭但係依間餐廳又點會止係得蝦呢?😎一早打電話訂咗枱,所以好快就有得坐啦!😙呢度嘅環境真係好大,☺️食物選擇依然都係咁多,😌有好多肉類串燒同埋蔬菜類,😆當然唔少得海鮮啦!🤭全部都係自助嘅!😙任拎任食!🤪坐低咗,之後就會有店員為我哋預備用鹽醃過嘅蝦,😋唔夠食嘅話,😛當然可以自己夾啦!🥳一邊燒嘢食,一邊夾新鮮嘅蝦,😏真係好好玩!🤩海鮮真係好新鮮,😤特別係鮑魚同埋扇貝!😎呢度嘅服務態度比以前更加好,😏我哋拎咗鮑魚返埋位之後有店員幫我哋剪鮑魚殼,🤭令我哋燒嘅時候更加方便同埋食得更輕鬆😎肉類嘅部份我就好鍾意呢度嘅羊肉同埋牛仔骨,😝我都拎咗好多牛仔骨!🤤真係牛肉味好濃!😜如果想串燒嘅話,😙推薦大家拎雞翼同埋排骨串,😌都係啖啖肉,仲好好味!😋如果想食啲粉面嘅話,🤣都可以去到自助區!😜可以自己淥返一碗麵條!🤪去到尾聲嘅時候,唔可以錯過依度嘅雪糕!😍有唔同款嘅口味,仲有雪條啊!🥰🌕最後MoonMoon真係好滿意呢度,有咁多款嘅海鮮肉類蔬菜類任食,兩個半鐘真係
🌕Hello我係Moon🌕

海鮮
鮑魚

肉類
牛仔骨
羊架

排骨串

🌕最後MoonMoon真係好滿意呢度,有咁多款嘅海鮮肉類蔬菜類任食,兩個半鐘真係好夠食,會繼續回訪!🌕
2023-05-08
海鮮