2024-03-07 308 瀏覽
*/今次同Mavis去左荃灣玩左一日之後,決定係呢度搵好嘢食🤭🤭黎到荃灣廣場,有好多餐廳揀,我哋見到有一間餐廳入面好靚😍一於入去試吓先餐廳環境:入到餐廳見到啲座位設計好靚😍😍岩哂打卡😂😂😂有圓拱形既設計,落地玻璃,日頭有太陽黎應該幾靚😇😇😇座位都好多,坐得好舒服🥰🥰🥰食物方面:🍔德州燒烤牛肉漢堡香脆既包底,加上惹味既醬汁,配上入口即融既牛肉漢堡,真係好好食😍😍😍🍔香脆軟殼蟹牛油果芝士牛肉漢堡軟殼蟹都算大隻,勁香脆😍😍加埋牛油果食,一個人都食唔哂,夠飽肚😂😂😂🍖雀眼椒香辣雞翼雞翼好好食😋不過好辣😂😂😂好彩佢有蜜糖點,辣得黎又甜甜地,勁惹味😍😍😍🥛The Smurfs好好飲😍😍係雲呢拿奶昔黎,加上雪糕同穀物,飲落好好味,又有口感👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻下次試吓士多啤梨先😎😎😎B.O.T.H. by Texas Burger (荃灣)荃灣大壩街4-30號荃灣廣場L3樓337號舖

餐廳環境:

食物方面:

🍔德州燒烤牛肉漢堡

🍔香脆軟殼蟹牛油果芝士牛肉漢堡

🍖雀眼椒香辣雞翼

🥛The Smurfs

B.O.T.H. by Texas Burger (荃灣)
荃灣大壩街4-30號荃灣廣場L3樓337號舖
  • 德州燒烤牛肉漢堡