2023-01-14 60 瀏覽
之前上網都見過依間美食店嘅介紹 今次專程黎買啲返去同屋企人試下🤣🍀香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治一打開已經聞到好香嘅沙嗲牛味😍 認真仲好食過某啲茶餐廳嘅沙嗲牛肉🫣 沙嗲醬夠濃 牛肉片嘅份量亦都好多 配埋滑蛋超好食😋 而且同三文治真係好夾🥪 方便趕時間要叫外賣 又驚吾夠飽嘅人😛 🍀鮮芋泥肉鬆三文治每一啖都食到芋泥蓉粒 加埋肉鬆增添左口感😚 味道都吾錯 不過因為味道偏清淡 所以記得最先食 之後先試濃味野🤣🍀士林台式香酥蛋餅自由選擇食材 咁我就簡左拉絲芝士🧀 培根🥓 蛋餅本身整得好有口感 煙煙韌韌 再加埋培根嘅香口 整體配搭好好食🤤🍀椒鹽炸燒賣正正常常 $11有6粒 過下口癮一流嘅小食😉🍀樽仔奶茶 樽仔咖啡奶茶幾滑 而且吾會太甜😚 茶底味道幾香濃 又吾會苦澀👍🏽 咖啡味道都吾錯 兩枝都係用套餐優惠加$8咋 好高性價比🤩

🍀香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治
香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治