2024-03-02 649 瀏覽
安南 地址:九龍塘達之路80號又一城L1層20號舖行過見到咁多人排隊於是就試埋一份😏,原來呢間野真係好抵食~雞絲扎肉沙律🥗$128沙律份量大,有超多扎肉雞絲。沙律菜爽甜新鮮,再加左檸檬味,好fresh,好開胃。精選二人小食拼盤🍱$258為咗滿足好奇心,我哋就揀咗集匯拼盤,包括有春卷、蝦餅、米卷等等😊。熱辣辣金黃色嘅蝦餅脆卜卜😍,超清脆又唔油,不錯。安南蜜汁燒雞🐔$198蜜汁燒雞質鮮嫩再配上香脆糯米糕😋,煙煙韌靭甜甜地口感不錯。越式青檸冰🍃 $12濃濃青檸味,酸酸甜甜好清新好開胃好解渴😜,正。#nicefoodie九龍塘----------------#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #hk #香港 #香港美食 #美食 #旺角美食 #打卡 #旺角 #香港口味 #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #人氣餐廳 #人氣美食 #香港好去處 #越南菜 #越菜
安南
地址:九龍塘達之路80號又一城L1層20號舖

行過見到咁多人排隊於是就試埋一份😏,原來呢間野真係好抵食~

雞絲扎肉沙律🥗$128

精選二人小食拼盤🍱$258

安南蜜汁燒雞🐔$198
蜜汁燒雞質鮮嫩再配上香脆糯米糕😋,煙煙韌靭甜甜地口感不錯。

越式青檸冰🍃 $12
濃濃青檸味,酸酸甜甜好清新好開胃好解渴😜,正。

#nicefoodie九龍塘

----------------