2018-06-01 257 瀏覽
-磯燒頭盤新鮮大大隻,有專人幫手處理一下鮑魚扇貝,蠔,蟶子-沙律位乾淨企理,蟹柳蟹籽獨立任fill-壽司有特色,唔怕撞刺身款,飯量偏少,方便大家食多d唔既菜式-雪糕有甜筒,Mega,脆皮香芋雪條呢d可以選擇-加$5會多個蠔既放題種類,不過原先諗未必食到太多野,一開始無加,食量大既不仿試下佢-落Order用平板電腦,上菜效率幾好-走道寬敞,座位坐得舒服,環境整潔提前Book左星期日晚去大江户食放題,依然要係門口排好隊果然受歡迎,食物水準幾好,新鮮大大隻,頭盤磯燒既部分有鮑魚,扇貝,蟹膏煮蛋,蠔,蟶子一人一份,唔夠既仲有其他磯燒既選擇,有做額外收費既亦有本身放題既,任君選擇。一坐低即刻去左攞飲品同沙律,飲品如咸甘桔呢一類都有細枝裝,隨時轉口味都會較少浪費另外沙律既部分蟹柳仲有蟹籽係獨立出來既,特別鍾愛既人可以好似我咁加多d,又或者獨立攞一堆來食都無問題,而且保持住乾淨整潔,平時如果見到呢d位置如果沙律汁飛到周圍都係,多數都唔會攞呢類沙律,難得今次少有咁攞左一盤返埋位。返到埋去枱面已經放好左一開始落Order 既刺身,刺身夠新鮮,唔錯唔錯,值得一提既係壽司既選擇比較有特色,而且飯量會偏少,唔
-磯燒頭盤新鮮大大隻,有專人幫手處理一下鮑魚扇貝,蠔,蟶子

-沙律位乾淨企理,蟹柳蟹籽獨立任fill

-雪糕有甜筒,Mega,脆皮香芋雪條呢d可以選擇

-落Order用平板電腦,上菜效率幾好

-走道寬敞,座位坐得舒服,環境整潔

提前Book左星期日晚去大江户食放題,依然要係門口排好隊
果然受歡迎
頭盤

磯燒鮑魚扇貝
蟹膏煮雞蛋
磯燒蟶子
一人一份

沙律

返到埋去枱面已經放好左一開始落Order 既刺身刺身夠新鮮,唔錯唔錯,值得一提既係壽司既選擇比較有特色,而且飯量會偏少,唔會用飯來充填客人胃口,其中既柚子油甘魚同黑松露帶子都係我心水,食完一碟又不停翻食。
特色壽司

另外磯燒方面就算我地食完熄左火,之後每次要 Servers 再開爐都有保持禮貌,好快就點翻著個爐俾我地,甜品有西式亦有和菓子可以選擇,仲有雀巢甜筒,脆皮香芋雪條,Mega 等等,選擇比一般既豐富左
值得一讚。

2018-05-27