2019-11-12 335 瀏覽
來了還想再來的Weekend BrunchOldish的裝潢設計我同男朋友都很喜歡,古舊的感覺就像回到舊英國,進門一張大木枱還有窗台位置,所有用品都別具一格。陽光照射入黎但又有冷氣嘆😂岩曬想大自然下但又唔捨得冷氣的香港人天氣熱,行完好多斜路樓梯一坐底叫返杯Iced Latte & Iced Mocha舒服下,咖啡普普通通,但食物真心不錯對比其他食Brunch的地方呢個All day Breakfast我覺得抵食,平時個d食完會有唔滿足的感覺,但呢個真心會像我一樣喜愛cheese的朋友一定會喜歡這個four cheese burger🤤🤤🤤喪食佢d cheese食完仲想食啊推薦喔
來了還想再來的Weekend Brunch

Iced  Cafee  Latte  &  Iced  Mocha

Oldish  All  Day  Breakfast

Oldish  Four  Cheese  Beef  Burger

推薦喔

Oldish  All  Day  Breakfast