2022-12-25 37 瀏覽
將軍澳又有一間打卡餐廳啦。最近新開。行過想試好多次。quota留左係聖誕節🎄。😁😁坐半開放式位。依家呢個天氣真係一流呀!聖誕節天氣又好。藍天白雲。店內裝潢又好靚。好鍾意。🥰🥰因為岩岩運動完。都唔敢太邪惡。叫左一份餐再加個pizza🤣🤣。叫左法式海鮮鍋配蒜蓉包。有前菜,湯,主菜,甜品。另外仲有有汽酒同餐酒。咖啡茶。法國🇫🇷空運到港嘅生蠔。鮮甜。🥰🥰個湯好得意。有藍色嘅泡泡係上面。蒜蓉包又香又脆。個薯蓉好似有啲蒜香油係上面。好正。🤣🤣。海鮮鍋好吸眼球。海鮮好豐富。個汁幾惹味。最驚喜係個pizza😂😂😂。海鮮好足料。正。甜品係我最愛嘅Tiramisu!配咖啡!勁開心!廚師都有出嚟打招呼。🤣🤣🤣。我覺得好warm。🥰🥰聽講遲吓會有新menu。一定要再去試下。

甜品係我最愛嘅Tiramisu!配咖啡!勁開心!

廚師都有出嚟打招呼。🤣🤣🤣。我覺得好warm。🥰🥰

聽講遲吓會有新menu。一定要再去試下。

2022-12-25
聖誕節