2024-02-17 179 瀏覽
踏入咗這家餐廳,香濃嘅黑松露牛油氣味溢出,覺得身處外賣平台香嘅住宅。第一張食單點咗個Bagel,啖啖香脆嘅口感配上融滴溜滴嘅黑松露牛油,簡直係香氣迷人,每啖都想細細味嚼🤤。另一邊,個原味Bagel潤滑得黎,柚子醬嘅清新唔受牛油搶鏡,真係相得益彰。嚏妥一攤,餐廳特製嘅藍莓芝士被我發現。試咗一啖,我嘴角上揚😊!藍莓酸甜,芝士濃郁,一啖糅合落嚟,個絕妙平衡令我陶醉。食物嘅表現,喺店哩溫馨嘅氛圍下,更添幾分色彩,整體感覺就好似嗰啖藍莓,甜中帶點令人難忘嘅回味。而家我都知道,下次再黎,一定要再嚟點嗰個Cinnamel Rusty,滿足我對味蕾嘅探索同好奇心!每次黎都有新驚喜,果然係一個好地方,滿足饕餮嘅味蕾旅程。