2020-12-20 848 瀏覽
質素平均的西班牙餐廳~Dinner time with girls👩🏻‍🤝‍👩🏼 6個女仔來吃晚飯,幫其中兩個朋友慶祝生日🎂 環境唔錯!都幾闊落飲品我叫了一杯士多啤梨🍓沙冰相當大杯!😂 幾抵玩黑松露醬薯條🍟 呢個好好食😋 好快比我地清哂面頭灑左好多芝士粉🤤 就咁食已經夠味,加埋松露醬甜甜地又得✔️馬介休薯波💛 這個一般般😂 咬落有啲粉,第一次試呢種整法,覺得唔太夾。焦糖蜜糖單骨雞翼🤎 正常主菜必點西班牙海鮮飯🦐 材料相當豐富🦑 而且焗得夠入味👍🏻 飯粒又唔會太濕另外巴馬火腿薄餅🍕都唔錯🤩 主要係餅底夠薄!咬落好脆口之餘,火腿都好新鮮。甜品一定要叫我愛既西式炸油條配朱古力醬外脆內軟,但咬落唔係好夠味,好似差咁d野咁😂 所以一般啦~都係ifc某一間整得好食d🙈

飲品我叫了一杯士多啤梨🍓沙冰
相當大杯!😂 幾抵玩