最近去左一間尖沙咀高質手工美式漢堡包店. 餐廳由兩位外籍人士主理,一入去想買嘢店主就好熱情介紹食物. 餐廳喺鬧市比較隱蔽嘅角落靜靜地幾舒服,小店以簡約風格裝修,只有10個座位,開放式廚房可以睇到廚師預備食物更有親切感,亦令到成間餐廳充滿各式各樣香味,未開始食聞到啦已經流晒口水😋😋呢度主打靚牛肉漢堡(❣️標明USDA Prime優質安格斯牛❣️)餐廳仲有提供和牛、蝦、雞同素食,仲有幾款常見小食. 飲品有Soft drinks 啤酒同埋奶昔等. 好可惜今次想試嘅日本和牛漢堡已經全數沽清,要試唯有下次請早.⭐️黑松露蘑菇安格斯牛漢堡🍄🐮🍔個包非常足料勁厚身. 上菜已經聞到香氣撲鼻,炒香左嘅松露香、濃郁肉香仲有用牛油烘過嘅麵包香味. 咬落有多重滋味,有溶咗嘅芝士澎湃滿瀉(我哋仲加左extra 芝士),牛肉優質夠厚夠Juicy, 蘑菇都勁多汁,新鮮蕃茄生菜好清新,仲有酸瓜同洋蔥好開胃,口感好豐富. 個包真係超多汁,舖頭好細心提供手套,咁就唔會食得好狼狽. ⭐️瑞士芝士安格斯牛漢堡🇨🇭🧀🍔奶香味比較重. 雖然香濃但又唔會搶咗牛肉嘅香味,食落反而令牛嘅質地更加嫩. 好夾!⭐️黑松露薯條🍟估唔到黑松露嘅份量勁多

⭐️黑松露蘑菇安格斯牛漢堡🍄🐮🍔

⭐️瑞士芝士安格斯牛漢堡🇨🇭🧀🍔

⭐️黑松露薯條🍟
估唔到黑松露嘅份量勁多,咁$65就好抵食!老闆話啲黑松露粒係意大利進口唔係用醬料㗎好有誠意. 薯條即炸金黃酥脆唔油膩,每一條薯條都可以沾上松露醬,好幸福啊!

食美式手工漢堡點少得奶昔啊.呢杯🍌🥤香蕉奶昔感覺幾健康唔算甜飲落好滑,不過同平時有啲唔同就係香蕉味重過奶味同埋唔會杰撻撻. 兩個人share就啱啱好啦.另外食薯條叫返個coke zero感覺冇咁邪惡啊😆整體價錢合理唔算特別平,但食物足料優質用餐體驗良好,都值得支持呢啲誠意小店💪🏻

• 黑松露薯條
  • 瑞士芝士安格斯牛漢堡