講開霸王川莊,之前有去過旺角朗豪坊分店,兩間裝修風格好唔同。尖沙咀尼間裝修風格高尚,加上可以遠眺維港景,景觀一流!餐廳推出唔同新派川菜,保證令大家可以享受到不一樣的川菜。 ⦁八寶茶🍵入座後,餐廳會為每人準備一杯四川養生茶 - 八寶茶,入面有玄米、杞子、紅棗等材料,味甘清香,用黎消滯就最好不過。✨店員建議:茶可以焗耐少少,消滯效果更強。 - Lunch Set for 2 - $398⦁怪味鮑魚🌶️將鮑魚、彩椒全部切粒,再加埋自家製既怪味醬汁一齊炒。味道酸甜帶點麻辣,食落口感豐富。 ⦁松露帶子賽螃蟹滿滿既蛋白上面鋪左黑松露醬,超級香。入面仲有帶子片、魚片,兩樣都好嫩滑。 ⦁四川雙椒燜豬手🌶️🌶️睇落就覺得非常入味,仲配有青紅辣椒,味道比起怪味鮑魚辣好多。雖然辣得誇張,但食落膠質好重,配飯一流! ⦁重慶黑糖糍粑尼款外皮非常香脆,但煙韌感唔算好夠。黑糖汁唔算好甜,一個人食晒都可以!😜 ⦁白飯 🍚🍚 - 飲品 -⦁特大新鮮水果茶700mL 原價$78⦁柑橘熱情百香果 原價$68因為買一送一既優惠,所以只付$78就有兩杯飲品‼️兩杯都好飲,如果怕辣既朋友,建議嗌700mL既水果茶,味

⦁八寶茶🍵

⦁白飯 🍚🍚

- 飲品 -
⦁特大新鮮水果茶700mL 原價$78
⦁柑橘熱情百香果 原價$68
因為買一送一既優惠,所以只付$78就有兩杯飲品‼️兩杯都好飲,如果怕辣既朋友,建議嗌700mL既水果茶,味道唔會好甜,最重要係夠大杯,解辣唔錯 👍🏻!另外我係想試柑橘熱情百香果,尼個搭配味道酸甜,都幾開胃,甜度較水果茶甜!

✨任何惠顧,可享700mL或以下的特色飲品,買一送一‼️

怪味鮑魚