2024-05-08 22 瀏覽
Slow cow價錢💲: $88+38+28+5+6/ $88好味程度😋: 3.4/5服務🍴: 3.7/5環境🗾: 3.7/5性價比🥢: 3.4/5回頭率😚: 3/5-幾個多月前好多人post呢個牛肉飯。個日唔知食乜好隨意入左去,點知平日夜晚八點到就賣曬慢煮熟成牛肉,搞到要加錢食牛。基本上得5款肉類選擇,但醬汁同配搭就可以自選。以為性價比唔錯,但成出來都唔平,同想象中有落差。-🆗頂級美國三角脊扒牛肉。呢隻牛肉望上去確實唔錯,粉嫩粉嫩,肉質都細緻。可惜食落無咩牛味,係唔鞋的,但唔係好覺食緊牛🤐 不太建議…蒜香醬油炒飯係幾香的,飯粒都分明,不過唔係港式有鑊氣個啲,只係有啲醬油mix埋一齊。加隻蛋黃影相靚d,都令飯底更濕潤😌咖哩蛋黃醬幾好食,係濃味之選,咖哩味濃得來會有小小creamy感☺️-✅慢煮北海道四元豚。肉類來講呢個豬比🐮更出色!因為覺得豬類係更難整到嫩。而佢就係做到,同埋有豬味,但唔騷的😆加d炸蒜配下好食!上面的cream作用不大。呢個揀左芥末籽肉汁,配肉類酸酸may,小小芥末籽的辛香🥳-性價比一般,食完唔係好飽🤣唔滿足。同埋d肉肉都係正常。
Slow cow
價錢💲: $88+38+28+5+6/ $88
好味程度😋: 3.4/5
服務🍴: 3.7/5
環境🗾: 3.7/5
性價比🥢: 3.4/5
回頭率😚: 3/5

性價比一般,食完唔係好飽🤣唔滿足。同埋d肉肉都係正常。