2019-12-23 259 瀏覽
上環不嬲都好多好chill嘅cafe~雖然好多時都要行上山,都少吃力😩但係又想去中上環行街,又想食個靚brunch嘅好選擇😚呢間係行古董店風嘅coffee shop☕️All-day breakfast 好豐富,蕃茄超肥超大粒,徳國腸嘅份量都多過出面㗎呢~平時食麥記已經好鬼鍾意食佢個薯餅,而佢有兩塊😛好脆好好食🥺個菇又煎過,仲好海棉咁吸哂啲汁!哈哈唔好以為呢個係新嘅菜式,只係我將所有料都放入佢個牛角包度~但食落去竟然係蛋嘅味最突出喎😆Tiramisu 佢會係你面前先倒expresso,佢好似donut咁🍩中間可以吸哂啲汁~tiramisu 同出面好唔同,好似有種食菠蘿冰嘅感覺,而味道偏苦~可能因為比啲expresso浸住😗Hazelnut lattee超濃,唔怪得要用細管慢慢飲~
呢間係行古董店風嘅coffee shop☕️
All-day  breakfast

Tiramisu

Hazelnut lattee超濃,唔怪得要用細管慢慢飲~
All-day  breakfast
  • All Day Breakfast