🐈✨✨✨✨✨✨✨✨🍽️ Little Cove Expresso Sai Kung📍西貢海旁廣場兆日樓地下1-2號舖 #西貢eatmeow好星期日放假入咗西貢休息🤍 👦🏻search咗幾間餐廳最後決定試little cove 呢間cafe 🤍佢有分户外同室內,我地揀咗坐室內,等位可以prder埋嘢食,好好彩等咗5分鐘就有位🥰 👨🏻‍🍳🤳🏻Breakfast Bowl $130 ❤️‍🔥好耐無食all day breakfast決定任性一下😆 牛油果、炒蛋、蕃薯薯條、cheese配蕃茄仔同埋火箭菜(?),全部都勁好食🥹 蕃茄仔好開胃,配cheese勁夾🥰蕃薯薯條甜香再加面頭嗰浸香料味,健康又好食\(//∇//)\ ✨✨👨🏻‍🍳🤳🏻Middle Eastern Lamb $125 ❤️‍🔥一絲絲羊肉0羶味,夠腍得嚟配埋個yogurt同cranberry超夾!! 食落有翻啲汁又少少開胃😋 仲有啲大大舊嘅野菜花同唔知係蕃薯/南瓜蓉,配埋一齊食清甜口感又有層次🥹🤍好滿足嘅lunch大家入西貢要試下🥹食飽飽再去遊山玩水🥹🥹🥹
🐈✨✨✨✨✨✨✨✨
📍西貢海旁廣場兆日樓地下1-2號舖 #西貢eatmeow好