幫襯勁買💛URBAN CAFE 🏙@urban.cafe.hk天氣咁熱,同朋友出街除咗睇戲、行商場,仲有咩室內活動🫠?有冇諗過去做下貓奴🐈? 有野食有貓玩有冷氣,一次過滿足左三個願望🎶餐廳好照顧啲貓咪,每位客人都要先係門外㩒鐘,等待店員安排好,再著埋鞋套同消毒雙手,先可以入座,對貓咪嘅健康就更有保障🧽一入到嚟已經有十幾隻貓咪係門口迎接大家,有啲非常活潑跑來跑去,有啲就匿埋一邊瞓覺😹 雖然貓咪唔怕人,但因為每隻貓都係隨意走動,見網上介紹呢到有超過60隻貓,所以吸引到幾多主子,就靠各位奴才好好討好佢地喇🐈‍⬛根據觀察,見好多食客帶嚟嘅紙袋同手袋都好吸引貓咪,大家識做啦👜 依然無從入手?唔怕,食飽可以加錢買罐罐,一嘗做皇帝嘅滋味😼2人套餐 👯用完QR Code落單,食物好快就送到嚟,咁就可以爭取時間玩貓😼|是日餐湯|是日沙律忌廉湯好滑,亦都好夠熱,而沙律菜清甜爽脆,菠蘿都係新鮮嘅🍍|挪威煙三文魚溫泉蛋黃金卡邦尼扁意粉🍝卡邦尼煮得好唔好好取決於個溫泉蛋!一切開見啲蛋黃流晒出嚟,同好creamy嘅醬汁撈埋一齊就更香口🧴 卷成花形嘅煙三文魚,配上煙肉、菌類、豆苗同蕃茄仔,配料好豐富😸|巴馬火腿拉絲
幫襯勁買💛

URBAN CAFE 🏙
@urban.cafe.hk

天氣咁熱,同朋友出街除咗睇戲、行商場,仲有咩室內活動🫠?

2人套餐 👯

2人套餐

|是日餐湯
|是日沙律
忌廉湯好滑,亦都好夠熱,而沙律菜清甜爽脆,菠蘿都係新鮮嘅🍍

|挪威煙三文魚溫泉蛋黃金卡邦尼扁意粉🍝

挪威煙三文魚溫泉蛋黃金卡邦尼扁意粉

|巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅 🍕
蕃茄醬|水牛芝士|巴馬火腿|野菌|車厘茄|羅勒菜

巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅

講到明係拉絲芝士,梗係要趁熱睇吓佢係咪拉絲啦🧀 呢到手工薄餅係厚批嚟,一個薄餅切成4塊,每塊都有parma ham🔪

|梳打水
|藍糖青檸蜜糖梳打 🐳 +$5

二人餐包兩杯$38以下嘅飲品,想戒糖可以選擇檸水、檸茶、梳打水🍋 另一杯就揀左特飲,雖然唔係好知藍糖係咩嚟,仲怕咁嘅顏色會唔會中伏🪣 但見隔離枱嘅小朋友飲得好滋味,一於試試😹 青檸味好清新,加埋黃色嘅蜜桃味嘅爆珠,有啲咬口好爽💢

奴才食飽先有氣力服侍主子😽 店員先幫我哋收晒啲碗碟,再抹乾淨張枱,咁就唔會整污糟啲貓貓🧼

$18就可以感受俾貓圍,絕對係超值!

貓小食

店員先用匙羹敲個罐罐,幫我地吸引左好多貓貓嘅注意⚠️ 一講到食,主子當然更加痴人,有啲激動到會伸隻手出嚟捉住隻羹,仲企曬起身咁😹😹😹 雖然係咁,但係都冇出現打交爭食嘅情況,相處融洽🐱

相信在場嘅顧客同我哋一樣,重點係貓咪而唔係食物,不過好驚喜嘅係呢度嘅嘢食都好有質素同款式好多,拍得住出面淨做餐飲嘅餐廳🙀 有貓玩仲要冇入場費或者按時收費,餐廳環境又好乾淨,完全冇臭味🏜,何樂而不為😹

支持良心小店💛
2人套餐