2009-06-22 65 瀏覽
今日考完試卻時間尚早,就黎左coco試一試。四周環境夠靜,地方亦都乾淨,有兩部電腦可供上網。叫左一個Coconut Green,因為過左7:00pm,所以有85%優惠,堂吃就加一。Coconut Green: 面果兩粒raspberry夠酸(個人喜歡吃酸野),旁邊亦都有d香草係面。第一層主要有椰汁整出黎ge慕絲同埋raspberry jelly 夾心,慕絲夠軟滑,jelly亦都酸酸甜甜好好味。第二層就黎過焦糖crunch,甜得黎又脆,好有口感。第三層就係綠茶蛋糕,吃落去陣陣的綠茶味,不錯!雖然我冇叫野飲,不過吃吃下staff汁左杯水俾我,真係多謝晒。問佢野都好詳細咁解釋返俾我聽,仲俾埋張cup cake ge list俾我睇。呢度值得再黎
今日考完試卻時間尚早,就黎左coco試一試。

四周環境夠靜,地方亦都乾淨,有兩部電腦可供上網。

呢度值得再黎
Coconut Green